Dakreiniging

Geef uw dak een nieuw leven

Dakreiniging

Voorkom tijdig problemen aan uw dak en vertrouw op de vakkennis van GVB Gevelreiniging te Kortrijk. Met meer dan 25 jaar ervaring en expertise laten we uw dak weer schitteren.

Hardnekkig vuil, mossen en algen kunnen op lange termijn uw dak ernstig beschadigen. Daarom is het belangrijk om een professional in te schakelen die uw dakbedekking de juiste behandeling geeft.

Naast het reinigen en ontmossen geven we uw dak ook een beschermende UV-bestendige laag zodat u langer kan genieten van het resultaat.

 

Reiniging en ontmossen

Onze troeven

Veel mensen reinigen hun dak zelf en gebruiken hiervoor een hogedrukreiniger. Dit is om meerdere redenen absoluut af te raden.

Kies daarom voor een vakman die het juiste, professionele materiaal in huis heeft voor een optimale reiniging met een langdurig resultaat. Enkele van onze troeven:

Meer dan 25 jaar ervaring
Meer dan 25 jaar ervaring
Tevens reinigen van uw dakgoten.
Tevens reinigen van uw dakgoten.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Een gezond dak

Een leven lang

Een professionele reiniging is een absolute must om vervelende situaties te voorkomen. Vervuilde of bemoste daken kunnen bijvoorbeeld poreus worden met alle gevolgen van dien: vochtinsijpeling, schimmelvorming,… Ook een extra beschermlaag is een aanrader om uw dak tegen de diverse omgevings- en weersomstandigheden te beschermen.

Wij geven u nog drie extra redenen om uw dak tijdig onder handen te laten nemen:
– Voorkom dakschade en dure herstellingen.
– Verleng de levensduur van uw dak.
– Verhoog de esthetische waarde van uw woning.

Wanneer u uw dak door ons wil laten reinigen komen we meestal even langs om de huidige toestand te bekijken. Daarna kunnen we een gepaste offerte op maat maken. Wij verzekeren u van een klantvriendelijke, professionele aanpak met de beste materialen voor een optimaal resultaat.

 

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!