Dak ontmossen

Biologisch

Ontmossen

Laat uw dak tijdig ontmossen om vocht- en andere problemen te voorkomen. Bij GVB Gevelreiniging werken we hiervoor aan de hand van biologische nanotechnologie, een 100% ecologische techniek met een perfect resultaat.

Door uw dak te ontmossen voorkom je aantasting van uw dak, leg je op tijd eventuele problemen bloot en krijg je een betere isolatie.

Wij behandelen zowel daken van particulieren als van bedrijven en geven ze daarna een beschermende laag. Dit geeft uw dak een langere levensduur en bezorgt u minder onderhoud en dus ook minder kosten!

Niet het standaard bedrijf

Onze troeven

Voor het ontmossen van uw dak kiest u uiteraard voor een expert met de nodige ervaring. Hiervoor heeft u de keuze tussen heel wat bedrijven. Dus waarom kiezen voor ons? Bij GVB Gevelreiniging onderscheiden we ons op een aantal vlakken van onze concurrenten.

Ontmossen via biologische nanotechnologie
Ontmossen via biologische nanotechnologie
100% ecologisch
100% ecologisch
Extra bescherming door nanocoating
Extra bescherming door nanocoating
Ontmossing

De voordelen in detail

Waarom is het ontmossen van uw dak of gevel zo belangrijk? Ontdek de vele voordelen van een professionele ontmossing via onderstaand overzicht.

  • Een bemost dak of gevel is geen mooi zicht. Door het ontmossen geeft u uw woning weer een stralende look.
  • Ontmossing kan eventuele onderliggende problemen blootleggen waardoor u zware kosten kan vermijden door deze meteen aan te pakken.
  • Mossen, algen en schimmels maken het onderliggend oppervlak poreus. Vochtproblemen, barstjes en lekkages zijn hierbij mogelijke gevolgen.
  • Een aangetast dak zal een kortere levensduur hebben. Tijdig ontmossen kan u dus heel wat kosten besparen.

West u graag advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!